Retired from haute-couture and young grandma, Mrs. Mireille B. did us the honor of entrusting us with the renovation of a kitchen area in her family country house. A space rich in memories and simplicity. The key words? Sweetness, simplicity and memories of autumn.

The Martinelli response

For this project, our goal was to gently bring practicality and modernity. The family home therefore retains its historic configuration with a central island intended for cooking and good meals, now with the discreet comfort of textured ash granite on the table. All around, a harmonious distribution of the cooking stations and storage space allows a useful freeing of space. In terms of finishes, light and soft tones support a warm luminosity itself enhanced by notes of orange and a wood grain of character.

Designed to accompany the owner’s movements, each drawer lights up when it is opened.

Martinelli quality

To create a harmony of character, the textured pattern of the table is used as a frame for the household appliance.

Designed to accompany the owner’s movements, each drawer lights up when opened.

Martinelli quality